AKTUELNO

Otvorila je dušu za naš portal i progovorila o svemu što je godinama tišti.

Bivša zadrugarka Maja Marinković tokom boravka u Beloj kući ispričala je svoju potresnu ispovest, kada je sve rastužila priznanjem da čak šest godina nije imala nikakav kontakt sa majkom. Međutim, pre samo nekoliko dana za naš portal Marinkovićeva je otkrila da se videla sa majkom i sve detalje o emotivnom susretu, koje možete pročitati ovde.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj put Maja nam je otvorila svoj porodični album u kom, kako zadrugarka ističe, fale zajednički trenuci sa majkom, a u nastavku otkriva i ko joj je nadomestio ljubav koja joj je falila.

Uglavnom kada pomislim na detinjstvo prvo se setim bake i tate. Oni su bili ti koji su bili moje detinjstvo. Imala sam ogromnu ljubav sa bakine strane koja mi je zamenila tu majčinsku ljubav koja mi je falila, takođe sam sve vreme imala bezuslovnu ljubav sa tatine strane. S obzirom na to da sam jedinica, bila sam uvek mezimče i baš voljeno dete. Tata je uvek išao sa mnom dok sam bila mala na letovanja, zimovanja, ma bukvalno svuda i uvek se trudio da ne osetim taj nedostatak majčinske ljubavi. Tako da zaista mogu da kazem da te dane pamtim po lepim stvarima i ostale su lepe uspomene - ispričala je Maja.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

O. B.

#Maja Marinković

'