AKTUELNO

Otvorila dušu za naš portal.

Popularna mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović ovih dana vredno nastupa, a pre nego što je zapevala pred beogradskom publikom na jednom popularnom splavu, otkrila nam je da je srećna što se posle dužeg vremena druži sa beogradskom publikom.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Aleksandra ne krije zadovoljstvo što je njena nova pesma "Bogata sirotinja" za kratko vreme osvojila srca publike.

Ja sam zaista prezadovoljna i moram da kažem i da budem iskrena, ja kada sam prvi put čula pesmu znala sam da je to to, naravno i svi moji saradnici koji su je čuli. Jako sam srećna što pesma lepo prošla i što je publika prihvatila - rekla je Aleksandra.

Pevačica nam je otkrila da joj je trenutno u životu prioritet odgajanje sina Aleksandra i priznala da sve svoje slobodno vreme provodi sa njim.

Zaista sam imala neponovljiv osećaj kada sam uzela svog sina prvi put u ruke. Ja sve svoje slobodno vreme provodim sa njim. Bukvalno sam tokom celog dana sa njim dok ne zaspi, a kada zaspi ja tada krenem da se spremam za nastup i obaveze, kao evo sada. Tako da se stvarno trudim da budem sa njim, ali moram da odem od njega na sat ili dva, to je moj posao i normalno je da se vratiš svom poslu - kroz osmeh kaže Aleksandra.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Aleksandra nam je otkrila kako se provela na odmoru, koji je nažalost prekinut tragedijom u porodici.

Bilo je veoma lepo, međutim, desila se tragedija zbog koje sam ja morala da odem u Hrvatsku na sahranu svog dede i eto... - tužna je bila Aleksandra.

Za kraj, Aleksandra je ekskluzivno najavila da sprema nešto novo u svojoj karijeri.

Za kraj godine planiram i biće moj drugi po redu studijski album - zaključila je pevačica.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Aleksandrom.

Autor: D. Cakić

#Aleksandra Prijović

'