AKTUELNO

Otvorila dušu za naš portal.

Pop zvezda Indira Levak ovih dana vredno radi i nastupa, a pre nego što je zapevala pred beogradskom publikom na jednom popularnom splavu, otkrila nam je šta je to u njenom životu novo ovih dana i kako sve postiže.

Dragi moji, lepo vas je videti, ovde je ludnica, ovde smo kod reke, sad jedno zagrevanje pred nastup i krećemo - rekla je Indira na početku razgovora.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Indira nam je priznala da veoma voli Beograd i, kako kaže, uvek voli da dođe u srpsku prestonicu i poslovnim, ali i privatnim povodom.

Mnogo volim Beograd, mnogo volim da dođem ovde, ali ono što mi je krivo uvek kad dođem ovde imam vrlo malo vremena da obiđem sve predivne lokacije. Gde god da se nađem ovde, uvek su dobri ljudi, dobra hrana, osmeh i zagrljaj i ima li šta lepše od toga?

Najveću podršku pored njene publike Indira ima od strane svog supruga Miroslava sa kojim je već pet godina u skladnom braku.

On je moja stena, moja najveća potpora definitivno u životu. Ono što je divno je kada te muškarac stavlja na prvo mesto. On je uz mene uvek. Nekad, kada on i ja ne delimo isto mišljenje oko nečega, ali obično to bude oko nekih nebitnih stvari, zaćutmo na čas, ali to bude jedan minut i to je to, prođe nas. Onda padne poljubac, zagrljaj i onda... (smeh) Bitna je ljubav i da se ljudi vole.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Indira je mnogim devojčima uzor u muzičkom smislu, a pevačica je otkrila šta treba da poseduje jedna muzička ličnost da bi uspela i dala recept za za njeno dugogodišnje trajanje na sceni.

Nadam se da sam klinicima dobar muzički izbor, volela bih stvarno. Kada kažem da je to rad i samo rad. Možda sam malo dosadna kada to kažem, ali to je tako, ništa ne pada sa neba. Oni bi neke stvari preko noći, mislim da su krive i društvene mreže koje prikazuju život kako je divan i krasan, ali nije tako, mora da se radi i sve stvoriti sam.

Za kraj, njena nova pesma "Greška u genu" naišla je na odličan odziv kod publike, a Indira ne krije zadovoljstvo.

"Greška u genu" je nešto novo, potpuno trendovski i stvorila se nova energija, a ono što ja volim je da pomeram granice, a mislim da sam ovom pesmom postigla. Drago mi je da je publika zavolela i da je i te kako peva na mojim nastupima - zaključila je Indira.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Indirom.

Autor: D. Cakić

#Indira Levak

'