AKTUELNO

Koji će nas oduševiti.

Dobra muzika, sjajni izvođači, kreativnost koja se kroz timsku igru kako nedelje prolaze samo pojačava - to je "Prvi bend Srbije" na Insta TV-u koji oduševljava region i postavlja standarde kada su slični projekti u pitanju.

Nova nedelja sa sobom donosi i dugo očekivane nove bendove. Sada ovi talentovani ljudi imaju pred sobom dane u kojima mogu da se ispolje sa obradama, ali i autorskim pesmama, a balerine i plesačice da smisle odgovarajuću koreografiju koja će upotpuniti vizuelni doživljaj.

Bend ELVIS IN CHAINS za vođu ima gitaristu Luku Radulovića, a društvo u bendu praviće mu Božidar Boki Milošević, Petar Jović, Nemanja Malušić, Uroš Krstović, Lena Teodosijević - a pesme koje će obrađivati su Zana - "Rukuju se rukuju" i Riblja Čorba - "Oko mene". Njihova plesačica je Mercedes.

Vođa VALENTINA I PLAĆENICI benda jeste basista Aleksandar Saša Đokić, a uz njega biće Valentina Savović, Aca Metini, Vuk Manojlović, Pavle Milevski (Pablo), Ilija Tegeltija - a kaveri koje će raditi su Kosheen - "Hide you" i Steve M. Band - "Abracadabra". Uz njihovu muziku plesaće Lisne.

NEPARNI VALJAK za vođu ima Đorđa Jovanovića, klavijaturistu. Uz njega, sviraće Miloš Knežević, Boris Oštir, Radoslav Subić i Katarina Nešić. Njihove obrade biće Doris Day - "Fly me to the moon" i Bjelo Dugme "Ne spavaj mala moja". Njihova plesačica je Dorotea.

Bend RED HOT CHILL SOFI ima kao vođu pevačicu Sofiju Gajdobranski. Ostali članovi ovog benda su Nikola Miljković, Aleksandar Stanković, Nemanja Stojišić, Stefan Radić i Simo Tegeltija. Oni će obrađivati Divlje Jagode - "Marija" i Adele - "Someone like you". Sa njima plesaće Alesija.

ZLATNI OPANAK za vođu ima pevačicu Milenu Aleksić, a ostali članovi benda su Željko Kocić, Dušan Crnobrnja, Jelena Aleksić, Biljana Slijepčević i Aleksandar Beljić. Pesme koje su izabrali da obrađuju su Dado Topić - "Princeza" i Zdravko Čolić - "Prava Stvar". Njihova plesačica biće Mercedes.

I poslednji bend koji će se ove nedelje predstaviti publici jeste bend NAJKULE čiji je vođa Marko Milošević, basista. Sa njim u bendu su Petar Tegeltija, Đorđe Žunić, Marko Aleksić, Nevena Mirčić i Mina Nikolić. Uz njihovu muziku plesaće Jelena, a kaveri koje će obrađivati su Goca Tržan - "Zagrli" i Cypress Hill - "Rock Superstar".

Nova nedelja u InstaGradu svakako će biti interesantna i što se muzike i scenskog nastupa tiče, ali i odnosa koji su sve kompleksniji kako nedelje odmiču. Jelena će plesati za bend NAJKULE u kom peva Mina. To će svakako biti zanimljivo videti i čuti.

Foto: Foto/InstaTV

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije