AKTUELNO

Čekaju nas nova prijatna iznenađenja.

„Prvi bend Srbije“ , na Insta Tv-u, predstavlja prvi televizijski „band camp“ za najtalentovanije muzičare, pevače i plesače. Na ovom projektu je vlasnik kompanije Pink Media Group, Željko Mitrović, sa svojim timom radio skoro deset godina, sa željom da afirmiše mlade umetnike i promoviše kvalitetan zvuk, ali i da talentovane ljude podstakne da se vrate pop i rok muzici, kao i nekada popularnom sviranju u garažama.

Oni su garaže trenutno zamenili InstaGradom i sada talentovani izvođači jedinstvenog muzičkog šoua "Prvi bend Srbije" pokazuju pred gledaocima svoje fantastična umeća. Baš u to ime, ove nedelje oformili su se novi bendovi koji će pokazati svoj talenat, ali i kako vladaju velelepnom scenom.

Bend MAČAK U KAMENU, za vođu imaće Nemanju Stojišića. Vokali će biti Petar Jović i Katarina Nešić. Gitaru će svirati Marko Aleksić, bas Biljana Slijepčević, bubanj Aleksandar Stanković, a klavir Nemanja Stojšić. Pesme koje će obrađivati su: "Devojko mala" i "Za ljubav treba imat dušu".

Vođa GODZILA BLUZ benda biće Boki Milošević. Vokali biće Dušan Crnobrnja i Sofija Gajdobranski. Na gitari naćiće se Aleksandar Metini, na basu Boki Milošević, na bubnju Nemanja Malušić, a na klaviru Đorđe Zunić. Ovaj bend obrađivaće peme "Enjoy the silence" i "Jednako dobar".

Bend SEX TAPE, imaće za vođu Milenu Aleksić. Vokali ogog benda biće Jelena Aleksić, Mina Aleksić i Pavle Milevski. Na basu naćiće se Marko Milošević, bubanj će svirati Petar Tegetlija, a za gitaru je zadužen Radoslav Subić. Oni su odabrali pesme "U tvojim kolima" i "Sweet home Alabama" da obrađuju.

TOI TOI bend za vođu imaće Željka Kocića. Vokali tog benda biće Mina Nikolić, Aleksandar Beljić i Valentina Savović. Gitaru će svirati Uroš Krstović, bas Saša Đokić, klavir Aleksandar Beljić, a na bubnju naćiće se Željko Kocić. Ova skupina muzičara obrađivaće pesme "Replay" i "Push it".

Bend OKICE za vođu imaće Nikolu Miljkovića. Vokali biće Lena Teodosijević i Đorđe Jovanović. Gataru će svirati Luka Radulović, bas Boris Oštir, klavir Nikola Miljković, a za bubnjem biće Vuk Manojlović. Pesme koje će ova kreativna skupina obrađivati jesu "Digni ruke" i "Denis".

I poslednji bend koji će se ove nedelje predstaviti publici jeste bend MAŠINA. Vođa benda biće Ilija Tegetlija. Vokali biće Nevena Mirčić i Stefan Radić. Gitaru sviraće Ilija Tegetlija, bas Simo Tegetlija, a bubanj Miloš Knežević. Peme koje će ovaj bend obrađivati su "Smells like teen spirit" i "U meni jesen je".

Nova nedelja u InstaGradu znači samo jedno - nova muzička avantura je pred nama. Kako će se članovi uklopiti. Da li je talenat presudan ili pak njihovi karakteri mogu da dodatno poprave ili pokvare stvar - svakako ćemo imati prilike da vidimo na Insta Tv-u , u talent šou "Prvi bend Srbije" koji pomera granice viđenog na ovim prostorima.

Foto: Foto/InstaTV

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Insta grad

#Prvi Bend Srbije

#novi bendovi