AKTUELNO

U InstaGradu više ništa neće biti isto.

Otkako je počelo , najbolje muzičko takmičenje u regionu „Prvi bend Srbije“ na Insta Tv-u, gledaocima su se predstavili 36 talentovanih muzičara i pevača i šest plesačica, koji su svojim dosadašnjim nastupima raspametili javnost.

U toku ovog takmičanje razvijaju se prijateljstva, kreativni timovi, sjajna izvođenja, ljubavi, ali i raskoli. Ipak, neko mora da bude taj ko će držati vodu i voditi računa o svemu. Prošle nedelje to je bila pevačica Mina Nikolić. A danas je na njeno mesto došao on!

Foto: Promo

Prvi muškarac koji je proglašen za šefa kampa "Prvog benda Srbije" jeste pevač i gitarista Uroš Krstović. Uroša, dojučerašnjeg frontmena benda "Pokvareno ćebe" jutros su ukućani InstaGrada proglasili za šefa. Prošle nedelje takmičari ovog nesvakidašnjeg talent šoua dvoumili su se između Uroša i Mine - ali je Mina ipak proglašena za prvu šeficu "Prvog benda Srbije". Sada je došao red na Uroša Krstovića.

Foto: Promo

U narednih sedam dana videćemo da li je Uroš dorastao zadatku, obzirom da je nekada bio profesionalni vojnik.

Kako će Uroš Krstović hendlovati celokupnu dinamiku u InstaGradu, da li će ga to dodatno motivisati da pokaže svoj pevački i svirački talenat - imaćemo priliku da vidimo u najuzbudljivijem talent šou današnjice - "Prvi bend Srbije" na Insta Tv-u.

Autor: S.P.

#Insta Tv

#InstaGrad

#Prvi Bend Srbije

#Uroš Krstović