AKTUELNO

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović, rekao je za PINK da je plasiranje laži i navodnom fizičkom sukobu između Vuka Cvijića i Milana Lađevića bila samo ideja da se pravi propaganda, hajka od strane tajkunskih medija i to sve u predizbornom kontekstu.

Milovanović je rekao da je novinar Vuk Cvijić prišao stolu gde je sedeo Milan Lađević, u centru grada, u Kosovskoj ulici, sa idejom da provocira, napada i da se smeje.

- Niko ga nije pozvao za sto, došao je tu ciljano, kako bi posle plasirao notornu laž kako ga je Lađević udario - rekao je Milovanović.

Kako kaže, Lađević je čovek koga zna 15 godina, dodaje da je nema šanse da je on udario Cvijića. Takođe dodaje da Vuk nema nikakvu povredu, da nema ništa što pokazuje da ga je uopšte i dotakao.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nije pozvao policiju, nije otišao kod lekara, nego je davao izjave Šolakovim medijima. Vidimo da je to bila samo ideja da se pravi propaganda, hajka i to sve u predizbornom kontekstu - rekao je Milanović.

Kako kaže, u isto vreme, Dragana Đilasa brane, čoveka koji je napao tasta, ženu i taštu.

- Oni koji promovišu i propagiraju nasilje, sada hoće da naprave žrtvu od ovog slučaja i da naprave priču - rekao je Milovanović i dodao da je Lađević napravio jedinu grešku što je ušao uopšte u raspravu sa Vukom Cvijićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, rekao je da je pažljivo pratio ovaj slučaj, dodaje da mu je zanimljivo da su i na svim tim medijima tipa N1 i slično, prodefilovali ljudi koji nisu bili prisutni samom događaju, ali koji su pričali o njemu sa punim pravom.

- Oni su svi kao jedan ponavljali istu priču. Niko od njih nije pomenuo niti zatražio bilo kakav dokaz. Policijski ili lekarski izveštaj. Da li je bilo kamere ili bilo kakav dokaz koji bi potvrdio priču - rekao je Krstić.

Kako kaže, u tome se vidi želja da se napravi propagandna kampanja, hajka, a ne da se utvrdi činjenično stanje i da ako je neko kriv da se kazni.

Autor: