AKTUELNO

Narodni poslanik Radoslav Milojičić Kena čestitao je predsednici parlamenta Ani Brnabić na izboru za predsednicu Skupštine Srbije, uz ocenu da je čeka težak zadatak.

- Čestitao bih i svim kolegama koji su uzeli učešće u raspravi bez obzira da li su u vlasti ili u opozciji, koji su na jedan normalan i kritički način govorili i svim kolegama koji su podržali Anu Brnabić. Pred njom je sigurno najteži zadatak u poslednjih 20 ili 30 godina. Ona ima zadatak da mrzitelje Srbije poput Marinike Tepić i Dragana Đilasa nauči da to ne budu, da stvori dijalog sa onima koji hoće nasilje i da strane plaćenike koji dobijaju novac od Mihaela Rota, Šenaha i Šidera nauči da to nije dobro da rade - istakao je Kena i dodao:

Prisustvovali smo trodnevnom izlivu mržnje i besa od strane Đilasove opozicije. Mislim da je taj bes plaćen, oni nemaju plan, nemaju viziju, nemaju program, nemaju sa čime da izađu pred narod. Nasrtali su na Stojana Radenovića, kafanskim žargonom su mu govorili "matori". To je jasna diskriminacija, zaletali su se na čoveka od 70 godina. Završili su tako što su na zaposlene iz Skupštine bacali toalet papir koji su uzeli iz te iste skupštine.

Kaže da ga ne iznenađuje udvoričko ponašanje opozcije.

- Oni znaju da Vučić domaćinski rukovodi Srbijom - dodao je Kena.

Prof. dr Branislav Ivković kaže da je želja opozcije da izazove podele.

- To nije moguće jer je velika većina na jednoj, a manjina na drugoj strani - istakao je Ivković i dodao da mu nije jasno udruživanje Miloša Jovanovića i Marinike Tepić, kao i skandalozno ponašanje opozicije u parlamentu.

Foto: TV Pink Printscreen

Krajnje je vreme da država počne da odmerava ponašanje nekih ljudi, jer oni u Dubrovniku koji prizivaju ubistvo... preko antiustavnog ponašanja. Zašto se stidimo kao država da reagujemo?

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović je ukazao na paradoks da u Srbiji danas imamo više Ustaša i zagovornika nezavisnog Kosova nego što ih ima u Zagrebu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ljudi su osokoljeni činjenicom da neće odgovarati, krijući se iza navodnog političkog progona, rekao je Milovanović.

- Polazna tačka u parlamentu je broj glasova. Imate pobedu vlasti i imate Đilasovu opoziciju sa razlikom od milion glasova i sada gledate ovoja cirkus koji priređuju u skupštini. Kriju se iza priče o polarizaciji, a isto oni prave - dodao je Milovanović.

Autor: