AKTUELNO

Poslanik u Skupštini Srbije Radoslav Milojičić Kena istakao je govoreći o iskopavanju litijuma da je to šansa za nas i našu decu koju ne treba propustiti.

Najveća je prednost tog projekta je to što iza njega stoji Aleksandar Vučić. Uveren sam 200 odsto da je on čovek koji nikada ne bi dozvolio da se Srbiji i srpskom narodu, nijednom detetu nanese bilo kakva šteta

Kena je ponašanje opozicije ocenio kao beskrupulozno i bezobrazno, te da nema normalnog čoveka koji bi uzeo pare i glasao za to da se uništi naša zemlja:

Sada neko treba meni da da novac, nebitno pet miliona evra, da ja pokupim svoju porodicu, da dovedemo litijum i da ja odem iz naše države. To oni kažu, vi ćete otiči iz države jer ćete imati novca. Odem na primer u Kambodžu, Indoneziju, Ameriku, povedem suprugu i decu. Da li mislite da postoji normalan čovek koji bi glasao i uzeo novac da se uništi naša zemlja? Pa, ja ću ovde ostaviti sestru Marinu sa njeno dvoje dece, sestru Danijelu sa njeno dvoje dece, mog najboljeg druga Zlatka sa njegovo dvoje dece, komšiju Ivana, svog oca i majku i ja ću sa ne znam kojim novcem da sedim u Vašingtonu i trošim taj novac i zvaću svaki dan svoje ljude u Palanci koji će me kleti i reći kako sam mogao da ih otrujem.

Foto: TV Pink Printscreen

On je pozvao građane da podrže projekat iskopavanja litijuma:

Da li neko misli da postoji normalan čovek koji bi to uradio svom narodu, svojoj deci i svojim prijateljima. Ja ne mislim da bi iko iz opozicije to uradio, ali mislim da je ovo što oni rade beskrupulozno i bezobrazno. Vi treba da budete Hitler u najmanju ruku da biste to uradili svojoj državi, porodici, svom selu i svom gradu. Pozivam građane da ne propustimo šansu za nas i našu decu.

Autor: Snežana Milovanov