AKTUELNO

Narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović pozitivno je ocenio izbor Ane Brnabić za predsednicu Skupštine Srbije.

- Brnabić je pokazala i veštinu politike i tu ljubav prema Srbiji i to će se sada nastaviti na nivou predsednice Skupštine. Zaista sam se obradovao ovom izboru. Oduvek sam govorio da predsednik Vučić povlači poteze koji su neumitno najbolji potezi i to se sada vidi u ovoj političkoj perspektivi - istakao je Bulatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je dodao, mora da se napravi razlika između opozicije i bivše vlasti.

- To je bivša vlast, loša vlast, koja je pljačkala, uništavala. Marinika Tepić je potpisla rezolucuju o genocidu u Srebrenici. Moram da se izvnim građanima Srbije za moje malo učešće sa njima, koliko mi je bilo dovoljno da ih upoznam otišao sam glavom bez obzira - naveo je Bulatović.

On je ocenio da je to možda i dobro - ušao je unutra, razotkrio ih i podržao predsednika Vučića i Vladu.

Predsednik Centra za mir i toleranciju Zoran Anđelković je napomenuo da je situacija u svetu veoma teška.

- Mi mislimo da su svi sukobi daleko, ali nisu... Ni Ukrajina, ni Palestina, vidite kakva je situacija u Evropi... u takvim okolnostima imamo izbore i ciljeve koji su postavljeni u okviru plana EXPO 2027 i zato je važno imati političku stabilnost - istakao je Anđelković.

Autor: