AKTUELNO

Dejan Bulatović, narodni poslanik sa liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”, izjavio je da Marinika Tepić najveća politička kukavica, jer nije prihvatila poziv Javnog servisa Srbije na TV duel sa njim.

- Marinika Tepić je danas pokazala da je ubedljivo najveća politička kukavica kakvu Srbija ne pamti u svojoj istoriji, pored toga što je dokazana izdajnica ovog naroda i ove zemlje. Umesto da pokaže da stoji iza svih svojih reči i prihvati poziv koji joj je uputila Radio Televizija Srbije, povodom gostovanja u emisiji “Oko”, gde je danas trebala da se pojavi u debati sa mnom, kao prava kukavica, uplašila se istine i odbila poziv uz konstataciju da je sprečena da se pojavi iz zdravstvenih razloga. Ti navodni zdravstveni razlozi je ipak nisu sprečili da orna i grlata upravo održi Konferenciju za medije u holu Doma Narodne Skupštine, obmanjujući javnost po ko zna koji put”, rekao je narodni poslanik sa liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”, Dejan Bulatović.

- Marinika Tepić jeste obolela od sindroma mržnje prema Aleksandru Vučiću i Srbiji, ali to nije ništa novo. To oboljenje od mržnje smo imali prilike da vidimo kada je stavila svoj potpis na tvrdnju da je srpski narod genocidan. Zatim, kada je šetala Beogradom kao ponosna ”žena u crnom”. Takođe, kada je prelećući iz stranke u stranku dokazala talenat da se umili svakom predsedniku stranke u koju je ušla. Žena iz čijih očiju izbija mržnja i zlo, udarila je na Srbiju po ko zna koji put i lažnim optužbama prema Vojnoj ustanovi “Morović”, namerno iznoseći laž da se tamo uzgaja marihuana umesto koka nosilja. Zlo i laži, manipulacija i mržnja koje proizvodi ova nazovi političarka je otrov kojim pokušava da zatruje narod Srbije koji ne mrzi jedino kada očekuje da je dovede na vlast - konstatovao je Bulatović.

- Samozvana heroina srpske opozicije, a uistinu politički džuboks bez stava i manira je pokazala da se plaši javnog suočenja sa mnom, kao i činjenica kojim bih u svakom trenutku mogao da demantujem njene laži i izmišljotine. I baš kao što Dragan Đilas nikada ne bi smeo da se poziva na poštenje, tako i Mariniki Tepić treba zabraniti da se poziva na patriotizam, jer jedino što ta žena pokušava jeste da upropasti ovu zemlju i na nasilan način skloni sa vlasti Aleksandra Vučića. Njena namera je da konačno zavlada Srbijom, međutim nema ništa od toga, jer jedini kvalitet koji Marinika Tepić poseduje što se političkih veština tiče, jeste činjenica da je žena i da samo zbog toga još uvek njeno ime figurira u opozicionom blatu kojim pokušava da isprlja Srbiju. Obija pragove evropskih institucija u nadi da će tamo, među dokazanim srbomrzcima naći adekvatne sagovornike i podršku, pošto ni jedno ni drugo u Srbiji više nema- zaključio je Bulatović.