AKTUELNO

"Da u Srbiji postoji takmičenje u političkom besčašću, bez sumnje titulu bi podelili kralj i kraljica opozicionog mulja, Dragan Đilas i Marinika Tepić, reako je narodni poslanik sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Dejan Bulatović.

- Zar posle sijaset afera fabrikovanih sa predumišljajem, posle pobedonosno iskazane mržnje prema svemu što je srpsko, zar Marinika Tepić sme da u usta uzima reči kao što su istina i patriotizam? Zar ona, patološki mrzitelj ovog naroda i zemlje da pridikuje i drži lekcije Aleksandru Vučiću?" - upitao je Bulatović.

"Istina je, čitanke će pisati o tome kako je Aleksandar Vučić gradio i branio Srbiju, kako ju je podigao iz blata i okova u koje su je 12 godina gurali Đilas, Marinika i njima slične političle ništarije. Istorija će upamtiti Vučića kao graditelja i mirotvorca, dok će pored imena Dragan Đilas, ako ga uopšte neko i zapamti, stajati samo jedna reč - izdajnik. I umesto što se bave političkim šibicarenjem, Mariniki i Đilasu bi bilo bolje da se leče od mržnje koju osećaju prema Aleksandru Vučiću, postaje opasno nepodnošljivo", naglasio je Bulatović.

"Svakog jutra kada se Dragan Đilas pogleda u ogledalo, jedna misao mu odzvanja: "po meni se ništa neće zvati" i to je ono što ga boli i zbog čega pušta svoje razularene uposlenike na čelu sa Marinikom da napadaju predsednika Vučića i njegovu porodicu. Ali, istorijske čitanke pamte pobednike i zato će pisati o Vučiću, a ne o izdajnicima i gubitnicima kakav je Dragan Đilas", zaključio je Bulatović.