AKTUELNO

Zamenik šefa izbornog štaba SNS Goran Vesić rekao je danas da izbori neće biti laki, ali da će učiniti sve da predsednički kandidat te stranke pobedi u prvom krugu predsedničkih izbora.

U intervjuu za "Blic" on je najavio da će SNS izborne liste za beogradske, lokalne i republičke izbore predati sutra između 19.00 i 21.00 sat.

"Sve ćete tada videti, mnogi će biti iznenađeni", rekao je Vesić koji je zamenik u izbornom štabu čiji je predsednik Aleksandar Vučić.

Vesić ističe da je ponosan i počastvovan dobijenim poverenjem, a na pitanje hoće li biti kandidat na gradskoj ili parlamentarnoj listi, odgovara da to nije pitanje za njega.

"Za mene je izazov da građanima u kampanji predstavimo misiju i rezultate SNS-a kao najvećeg političkog pokreta u modernoj istoriji Srbije", rekao je on.

Dodao je da je SNS izgradnjom infrastrukture povezao, a dovođenjem fabrika pokrenuo Srbiju.

"Naša poruka ljudima je da treba da nastavimo tim putem i da uspeh možemo da postignemo samo ako radimo zajedno", izjavio je on.

Vesić je najavio kampanju iz dva dela, u prvoj će ljudima biti predstavljeni dosadašnji rezultati, i naglasio je da dela daju kredibilitet da se ponudi vizija razvoja Srbije.

Vesić je rekao da će listu Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve podržati više desetina uglednih sportista, naučnika, javnih ličnosti i umetnika.

On je istakao da SNS radi redovna istraživanja javnog mnjenja, gde se proveravaju dometi poruka, ali da su jedino pravo istraživanje izbori.

Na pitanje o šansama opozicije da smeni beogradsku vlast, odgovara da je te priče slušao 2014. i 2018. godine pa je ističe opozicija ubedljivo izgubila.

"Narod jedini ima pravo da odluči ko će u njegovo ime da vrši vlast", rekao je on.

Vesić kaže da će SNS saopštiti ime kandidata za predsednika pošto budu raspisani ti izbori, a navodi da Vučić ima nepodeljenju podršku organa i članova te stranke.

On je najavio da večeras startuje tviter nalog #sicve011, te podsetio da su se mnogi smejali njegovom Tik Toku, a sada posle popularnosti koju je stekao nije baš tako.

Najavio da će na Tviteru emitovati uživo svoje aktivnosti i događaje kako bi građani u svakom trenutku znali šta radi te mogli da postavljaju pitanja i dobiju odgovore.

Vesić je ocenio i da ga je začudilo da je Vladeta Janković pristao da bude maska kandidat za Dragana Ðilasa koji je, kaže, pravi kandidat za gradonačelnika Beograda.

Na pitanje o svojoj poziciji posle izbora, Vesić je rekao da mu je u prvom planu pobeda SNS-a na svim izborima.

"Kada i ako pobedimo videćemo kako moja stranka vrednuje moj dosadašnji rad", rekao je on.

#Goran Vesić