AKTUELNO

Narodni poslanik Ugljesa Mrdić, komentarišući najnoviju izjavu Saše Jankovića da su stranci planirali smrt predsednika Srbije, kaže da njega to ne iznenađuje, jer Vučić smeta, kako je rekao, svima koji žele da sruše Srbiju.

Mrdić govori i da jaka Srbija smeta kako određenim ljudima u regionu, tako i svetskim silama. Ukoliko neko želi da oslabi Srbiju, dodaje Mrdić, mora prvo da "skine glavu", a jedan od načina za to, kako je ističe - infarkt.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene to ne iznenađuje, jer predsednik Aleksandar Vučić smeta svima koji žele da sruše Srbiju. Jaka Srbija smeta i određenim ljudima u regionu, i među određenim svetskim silama. Ako neko hoće da oslabi Srbiju, onda mora da "skine glavu", odnosno ukloni predsednika. Rušenje predsednika ima više načina, a to je atentat, zatim ovaj infarkt i trovanje. Ko to želi Vučićevu smrt? Sve mora da se otkrije, da li je ministar, koji ministar, koji tajkun, koji mafijaš... - govori Mrdić.

Foto: TV Pink Printscreen

Politički analitičar Branko Radun, gostujući u "Novom vikend jutru" kod Jovane Jeremić, ispričao je da je pre nekoliko godina tadašnjem patrijarhu Irineju prepisao pogrešnu terapiju. Da je Irinej, kako kaže Radun, nastavio da pije tu terapiju - preminuo bi posle tri dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam saznao od nekih ljudi, doktora, da je Irinej imao jednu situaciju, da mu se pogoršalo zdravlje i došli su doktori koji su videli da mu je data pogrešna terapija. Ti doktori su rekli: "Ne znamo da li je ovo atentat", da je još 3 dana uzimao taj lek, ne bi preživeo - kaže Radun.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinar Darko Zlojutro rekao je i kako je neko uzeo zdravstveni karton predsednika Srbije Aleksandra Vučića i gledao koja je njegova najslabija tačka.

Prvo se uzeo karton, pa se gledao koja je najslabija tačka Aleksandra Vučića. Iz ovog razgovora što je objavio Janković, mogu se zaključiti dve stvari. Prva, da ova akcija traje i da se temeljno spremna, a druga stvar da ovo nije prvi razgovor gospodina Jankovića sa tim ambasadorima. Kada se ubaci taj lek, imate primere kada odete kod lekara i on vam da terapiju, a vama još gore... E, ovde bi se išlo verovatno na taj način - priča Zlojutro.

Opširnije u video-klipovima u nastavku teksta.

Autor: S. K.