AKTUELNO

Jelena Obradović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodna poslanica ocenjuje da perfidna i brutalna kampanja Đilasa i njegovih poslušnika u tabloidima, koje režira svakoga dana, ima jedan jedini cilj, a to je unišiti porodicu i uništiti Srbiju.

- Lukavi napadi na porodicu predsednika Vučića su očigledno svakodnevna tema. Tako da i time što je predsednikova porodica u Đilasovom tabloidu i danas tema, pokazuju da ne zaobilaze nikoga, ni decu, ni roditelje, ni brata, ni suprugu. Valjda misle da će jedino tako da mu naude, jer u političkoj borbi mu nisu ni do kolena. Nemaju ni znanje, ni način, a ni podršku građana Srbije - navodi Obradović.

Prema njenim rečima, iako je porodica za svakog normalnog čoveka svetinja, a za državu stub, za Đilasa je uništenje porodice očigledno način življenja i razmišljanja.

- To je i pokazao na ličnom primeru kada je sopstvenu ženu i tasta tukao, a i kada je katančio po Srbiji ostavljajući porodice bez posla, bez penzija i decu bez ličnih dodataka - dodala je Obradović.

- Srbija će, na čelu sa predsednikom Vučićem, nastaviti da snažno gradi i jača Srbiju, da osnažuje porodice, da podiže plate i penzije, da otvara fabrike, škole i bolnice. A građani Srbije znaju šta je porodica, šta je sveto i u šta se ne dira. Zato prema tajkunima i izvođačima njihovih prljavih radova osećaju samo prezir - podvukla je ona.

#Jelena Obradović