AKTUELNO

Nevena Đurić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodna poslanica ističe da sve marionete Dragana Đilasa, koje više od muke i nemoći ne znaju šta im je činiti, ne odustaju u svojim prljavim pokušajima diskreditacije predsednika i članova njegove porodice.

- Najpametnije je svoj toj medijskoj bandi da uzme ogledalo i stavi ispred sebe kako bi videli kako izgleda licemerje i podlost. Pa, kad se pogledate da se sami zapitate imate li obraz i čast, dostojanstvo i ljudskosti u sebi!? - navela je Đurić.

Napadima na brata, na oca, na decu, ili na ženu onoga sa kim se politički obračunavate, samo produžavate niz u nadi da će vam prljava kampanja uvreda i kleveta pomoći u nameri da se nasilno dokopate vlasti i nastavite, u svom maniru, lov u mutnom. A neće, niti vam to može biti zamena za izgubljeni kredibilitet. Narod je proglasio kraj tužne sage u državi Srbiji onog trenutka kada je rekao ne politici pljačke i otimanja, i ne Đilasu i ostalim kabadahijama koje su samo sebi važne.

Prema njenim rečima, tužna je slika iz tajkunskih medija.

- Žalosno i teško ih je gledati, slušati i čitati jer su u izuzetno teškoj poziciji. Imaju lošeg učitelja, greše, ali to ne vide - dodaje Đurić.

Umesto da građane upoznaju sa planom i programom politike koju zastupa njihov šef, oni lažu i napadaju, umesto da građanima odgovore na pitanje o tome otkud njihovom gazdi toliki novac oni opet lažu i napadaju.

- Sve u svemu, lažu i napadaju. I odavno ne biraju mete. Zato su uspeli da postanu još gori, nego što su bili u vreme kad ih je narod oterao. Pa čemu se onda, nesrećnici, nadaju danas? - navela je Đurić.

#Nevena Đurić