AKTUELNO

Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke smatra da se perfidna kampanja protiv članova porodice Aleksandra Vučića, koja se danas nastavlja u tajkunskom tabloidu, provodi se planski.

- I to od strane uvek iste grupe podlaca i pohlepnih grabljivaca, čija je zajednička meta predsednik države, ali i svako ko samo nosi njegovo prezime - navodi Orlić.

Naravno da nisu osudili najnovije gadosti upućene deci Aleksandra Vučića. Nisu, jer one dolaze iz iste, njihove, kuhinje. Naravno da nisu osudili na najnovije pretnje metkom Aleksandru Vučiću. Nisu, jer i one dolaze iz iste, njihove, kuhinje. Neće sigurno Đilasov tabloid ni reč osude da uputi Đilasovom uredniku, niti tajkunskim bojovnicima. Umesto toga: daju svoj doprinos novom salvom uvreda, kleveta i prljavih laži na račun članova porodice čoveka kog su proglasili za svog smrtnog neprijatelja.

- Zna Srbija i zašto: jer je upravo Aleksandar Vučić glavna prepreka njima i njihovim gazdama da ponovo zajašu na vlast, nastave sa čerupanjem i uništavanjem svega što im padne šaka lopovskih i mafijaških, uvek spremnih na otimačinu i grabež. I baš zato: svaki novi prljavi napad, svaka njihova neljudska hajka, čine da narod još snažnije stane uz Aleksandra Vučića i još odlučnije brani svoju državu, pravo svoje dece na život i budućnost. Pred najgorima se pristojna i poštena Srbija neće sklanjati, nikada - to neka im bude jasno - rekao je Orlić.

#Vladimir Orlić