AKTUELNO

Reketaš Aleksandar Rodić nastavlja kampanju kako bi izbegao plaćanje poreza, pa se i danas na 10 strana Kurira devet puta pominje Aleksandar Vučić, rekao je direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović.

- U svakoj priči je Vučić. To je Rodićev očaj jer nije uspeo da reketira Vučića i vidi da država odgovorno radi svoj posao i da će morati da plati porez - rekao je Milovanović.

Kako je dodao, "Kurir" je za tri nedelje izgubio 15.000 čitalaca, dramatično mu je pao tiraž.

- Moram da se pohvalim da je Srpskom telegrafu za mesec dana tiraž skočio za više od 10.00 primeraka dnevno i prestiže novine koje postoje i više decenija. Borićemo se za srpske interese, nemamo drugu zemlju kao Rodić koji može da živi bilo gde i koji bi Srbiju prodao za pet minuta, kao što i više puta jeste - rekao je Milovanović.

Pročitajte još: KAMPANJA PROTIV VUČIĆA - DAN 26: Rok za plaćanje UTAJENOG DUGA sve bliži, troglava hidra sve HISTERIČNIJE NAPADA!

On je dodao da će Rodić verovatno za nekoliko dana dobiti rešenje Poreske uprave i morati da izmiri dugovanja za porez.

- Inauguracija, na koju je došlo 60 delegacija, nije vreme kada napadate vlast. Na hrvatskom Kuriru su to nazvali cirkus. Međutim, kada se pojavila Kolinda, napisali su da je ona inauguraciji imala ozbilje sastanke, dakle samo za njuj je to bila ozbiljna svečanost - istakao je Milovanović i ponovio da "Krurir" štiti ineterse Hrvata.

#Saša Milovanović

#Srpski telegraf

'