AKTUELNO

Politički penzioner Saša Janković, verovatno opet iz neke hotelske sobe, ponovo piše autorske tekstove sa jednim jedinim ciljem, da napadne predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku, rekao je Aleksandar Marković, član Glavnog odbora SNS i narodni poslanik.

"Čovek koji je podržavao prijem lažne države Kosovo u Interpol govori Aleksandru Vučiću da je gurnuo Srbiju na pogrešnu stranu istorije. Čovek koji podržava nezavisno Kosovo i koji kaže da ne bi sprečavao Kosovo u demokratskom razvoju i članstvu u svim međunarodnim organizacijama, usuđuje se da govori o predsedniku Vučiću koji se svim silama bori za Kosovo i srpski narod na Kosovu i Metohiji", rekao je Marković.

Kako kaže, za razliku od Jankovića, Jeremića, Đilasa i Tadića, u čije je vreme takozvano Kosovo proglasilo nezavisnost, koji su postavili granice na Jarinju i Brnjaku, Aleksandar Vučić je državnik koji je odgovornom i mudrom politikom vratio temu Kosova na sto i koji se i danas bori za dobrobit našeg naroda na KiM. 

"Jankoviću je i dalje sasvim jasno stalo samo do sopstvenih interesa, a ne onih koji su propisani Ustavom Republike Srbije. Zašto bi, uostalom, brinuo o svom narodu, kad može samo o sebi. Saša Janković, predsednički kandidat Đilasa, Jeremića, Obradovića i otelotvorenje svih njihovih programskih načela i nedela, vođen politikom svađe, podele i borbe za lične interese, koja se gaji u redovima njegovih saboraca, kaže kako se unutar Srpske napredne stranke prave nekakve podele i da ima pukotina", rekao je Marković.

Dodaje, da je na njihovu nesreću, iako se zdušno nadaju tome, to notorna laž.

"Jedini cilj Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića jeste dobrobit i bolji život građana Srbije, oko koga su svi ujedinjeni i za šta se bore svakodnevno, teškim radom i trudom. Politici podela, laži i punjenja džepova na uštrb svih nas je srećom politička prošlost i građani Srbije su joj na izborima jasno rekli NE", rekao je Marković.

#Aleksandar Marković