AKTUELNO

Kako je izjavio član predsedništva SNS, Zoran Đorđeviću, Đilas mesto što troši novac kako bi plasirao laži i zabavlјao šaku lјudi, mogao bi da se profesionalno posveti organizovanju predstava za decu, s obzirom na to da poseduje talenat u zbijanju šala.

-Lider SZS-a Dragan Đilas, koji putem svojih sredstava informisanja plasira bajke, u koje ni deca ne bi poverovala, plaši narod krizom koja navodno čeka Srbiju i lažnom nestručnošću lekara koji leče naše građane, te bi mogao da nazovem šalјivdžijom, komedijašem ili sprdalom, ali reći ću ipak da je pajac, kako bih ga najlepše oslikao na poziciji koju je zauzeo - rekao Zoran Đorđević.

Prema njegovim rečima, umesto što troši novac kako bi plasirao laži i zabavlјao šaku lјudi, mogao bi da se profesionalno posveti organizovanju predstava za decu, s obzirom na to da poseduje talenat u zbijanju šala.

- Iako su mu sve fore propale, a u bajke niko poverovao nije, možda bi samo trebalo da promeni tematiku komedija i pozabavi se razvijanju karijere u tom pravcu. Nijedan posao, koji je častan i pošten nije sramota raditi, te ne vidim ništa loše u tome da se oproba u ulozi pravog pajaca, a ne da ga amaterski izigrava igrajući se politike - poručio je Đorđević.

#Zoran Đorđević