AKTUELNO

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ocenio je nakon divljanja pripadnika „Dveri“ ispred Skupštine Srbije da je njihov cilj da izazovu haos i nemire i da dođu na vlast stranom intervencijom jer na izborima ne mogu da dobiju više od 10 odsto glasova i to kada se svi skupe.

- Za 30 godina niko nije tukao poslanike ni u Skupštini, ni van nje. Bilo je incidenata, ali ovo je neviđeno. Poslanici moraju biti zaštićeni. Razularena banda Ljotićevaca je sprečila poslanike da uđu u Skupštinu Srbije. Pretukli su Marjana Rističevića – rekao je Šešelj za Pink.

Šešelj je dodao da se i on našao na meti Obradovića, ali kada je pokušao da ih izazove, oni nisu hteli kavgu sa njim i nisu reagovali na njegove provokacije.

Šešelj je poručio da policija mora da reaguje, kao i Skupština Srbije.

- Od mene su zazirali iako sam se ja izazivački ponašao - kaže predsednik Srpske radikalne stranke i ocenjuje da su cilj pripadnika „Dveri“  haos, nemiri i „dolazak na vlast stranom intervencijom zapadnih sila, EU pre svega“. 

- Ko će u Srbiji da glasa za Boška Obradovića?-  dodao je Šešelj i ocenio da opozicija ne može da dobije više od 10 odsto glasaova i to kada se svi skupe.

#Vojislav Šešelj

<
'