AKTUELNO

Lider Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj govoreći o lečenju krvnom plazmom istakao je da je on prvi u našoj javnosti pomenuo tu mogućnost i dodao da je to mnogo ranije trebalo da se primeni.

-O lečenju krvnom plazmom, odnosno lečenju antitelima iz krvi ljudi koji su već imali tu bolest sam prvi govorio, Pacijent iz Austrije je prvi teži pacijent izlečen na taj način - istakao je Šešelj za Pink.

Kako je dodao, on se nada da će sada svako od izlečenih, koji je u mogućnosti dati krv.

Foto: TV Pink Printscreen

Govoreći o Novaku Đokoviću, Šešelj je rekao da tenisera koji je najbolji u tom sportu poštuje, ali je poručio da se ne bavi nečim za šta nije stručan.

Komentarišući pisanja hrvatskih medija, Šešelj je rekao kako misli da Hrvati prikrivaju broj smrtnih slučajeva od koronavirusa, da će njima stradati turistička sezona i da su zato uplašeni.

Kako ocenjuje, živeli smo u jednoj zajednici nekada, oni su isto vakcinisani BCG vakcinom, te da su slične mere kao mi primenjivali.

-Mislim da kod njih ako je neki pacijent pored korone bolovao još od neke teške bolesti, oni to pripisuju toj teškoj bolesti, jer nema nikakvog razloga da te brojke budu proporcionalno različite u Srbiji i Hrvatskoj - ocenio je Šešelj.

#Vojislav Šešelj

#koronavirus

<
'