AKTUELNO

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je večeras da nije ništa novo to što je Dragan Ðilas opsovao, ali je novo to da je najavio da će se boriti na ulicama da dođe na vlast.

- Dakle, sve ono na šta je davno upozoravala Srpska napredna stranka da je Đilas namerio da uradi, on je danas potvrdio, a građani Srbije treba da znaju da nema dolaska na vlast na ulici, osim građanskim ratom, krvoprolićem i nesrećom - naveo je Jovanov, saopštila je SNS.

Prema rečima Jovanova, sada je jasno zašto se u svim Đilasovim medijima puščana cev danima usmerava ka Aleksandru Vučiću.

- Zato što je to pucanj koji treba da bude znak za Đilasovu hordu da je vreme da otpočnu sa otimanjem Srbije od naroda, kako bi je opet pljačkali i uništavali - ocenio je Jovanov.

On napominje i da će odgovor na svoje ideje Đilas dobiti uskoro od naroda u Srbiji

- Od onog tihog, poštenog, čestitog naroda u Srbiji koji je većina i koji se, za razliku od njega, raduje uspesima i razvoju svoje zemlje, koji voli svoju Srbiju, koji od nje nikada ništa nije oteo i koji ćuteći gleda kako se bahati, prebogati tajkuni spremaju da šalju na ulice i u nerede tuđu decu, da bi oni opet došli u priliku da kradu i otimaju - rekao je Jovanov.

On dodaje da će mu oni odgovoriti tiho i pristojno, ali jasno i silovito.

- Bez psovki. Olovkom. Da mu više nikada ne padne na pamet ni da pomisli da preko glava tuđe dece u svoje džepove nagura još para - ukazao je Jovanov.

#Milenko Jovanov

'