AKTUELNO

Žao mi je što se nije pojavio, jer sam doneo tonu dokumentacije za sud, ali i za njega, budući da je verovatno zaboravio šta je sve radio u prethodnih dvadesetak godina, rekao je vlasnik Pink Media Grupe.

Lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas nije se pojavio na suočenju sa Željkom Mitrovićem u procesu koji se vodi pred Prvim osnovnim sudom. 

- Đilas se nije pojavio na suočenju koje je trebalo danas da se desi, i to po njegovoj privatnoj tužbi, a zbog toga što sam ja, u jednom od pisama, rekao da je lopov, lažov, kriminalac, secikesa, tapkaroš, kao i sve ono što u najboljem obliku opisuje ono što Dragan Đilas jeste – rekao je Mitrović.

Foto: TV Pink

Ocenjuje da se Đilas nije pojavio pred sudom jer je prethodno suđenje, pre tri nedelje, izgubio.

Čini mi se da je sudija imao razumevanja za sva ona činjenična uporišta koja sam ja izneo, potkrepljujući ih dokumentacijom. Danas sam pripremio i doneo brdo dokumentacije kako bih pojasnio sve svoje navode, i čini mi se da je sud usvojio sve ono što je predmet međunarodnih konvencija, odnosno da mediji ne mogu reagovati samo na osuđena lica, već moraju ukazivati na društvene anomalije i devijacije, pa ponekad i jezikom koji je tvrđi - kaže Mitrović i pojašnjava dalje:

- Smatram da je srpski jezik, u lingvističkom smislu, dovoljno precizan, pa se tako lopov zove lopov, a ne otuđivač tuđe imovine, a lažov se zove lažov, a ne čovek koji ne govori istinu – ističe Mitrović, dodajući da mu je žao što danas nije bilo prilike da se suoči sa liderom SzS. 

- Žao mi je što se danas nije pojavio, jer sam doneo tonu dokumentacije za sud, ali i za njega, jer mislim da je zaboravio sve što je radio u prethodnih dvadesetak godina – zaključio je vlasnik Pink Media Grupe.  

#Dragan Đilas

#Željko Mitrović

'