AKTUELNO

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović osudio je to što Ivan Ivanović vređa zaposlene na TV Pink istakavši da je razlog za to Ivanovićeva želja da radi na Pinku.

- Ta bitanga od Ivana Ivanovića koji se ovih dana okomio na Pinkove radnike, i zaposlene zove bagrom, je neko ko je ljut na Pink iz razloga koji su se desili davno., Ja bih samo da podsetim na to: Ivan Ivanović je bio angažovan na Farmi kao prodavac sira, švargle, kavurme i mi nismo bili zadovoljni njegovim angažmanom na Pinku, tada smo ga otpustili sa Pinka i on je od tada zapravo ljut i besan zato što ne radi na Pinku – rekao je Mitrović.

Kako dodaje, dodatni gnev kod Ivanovića izaziva to što su Pinkovi projekti ove godine rekordni u svim brojevima.

- Imamo rekordnu gledanost. Nažalost, njihovi projekti su skoro nevidljivi. Praktično su svi popucali i to je razlog zbog čega se budi taj gnev kod Ivana Ivanovića. Ja bih mu poručio da ako slučajno to ode baš u nulu, ako ne bude nikakvih rezultata na toj televiziji na kojoj radi, da možda bi ipak mogli ponovo da mu pronađemo mesto u jednom od rijalitija, ovog puta da prodaje nešto značajnije, a ne švarglu i kavurmu – kazao je Mitrović.

Željko Mitrović reagovao je na Tvit koji je objavio Ivanović, a koji možete pogledati u nastavku:

#Ivan Ivanović

#Željko Mitrović

'