AKTUELNO

Pevač nije zaboravio šta je ona sve uradila za njega.

Pevač Dado Polumenta do sada je na Instgaramu kao ponosni tata uglavnom objavljivao fotografije svoje ćerke Alee, koju je dobio iz braka sa Ivonom Ivković, ali je danas odlučio da je red da pokaže osobu koja ga je odgajila.

Naime, on je na ovoj društvenoj mreži objavio fotografiju svoje bake Hajrije i pored nje ispisao opširan status u kom je objasnio koliko je voli.

- Ovo je majka svih Polumenti i jedna osoba koja me je podizala i čuvala kada sam bio mali, želim ovim putem da kažem da sam ponosan što sam od nje naučio kako da se nasmejem, volim, dočekam, kako da imam snage, srca i vere da izađem na kraj sa svim nedaćama koje život nosi, Hajrija je svojevremeno bila lepotica grada, a sada je lepotica sveta. Voli te tvoj najstariji unuk i živa mi bila, sunce moje lepo. Prave ljude vreme može da promeni, ali samo na bolje - stoji u okviru njegove objave.

PROČITAJTE JOŠ: TATIN PONOS: Viktorova ćerka ima samo pet meseci, a već RADI OVO!

U okviru komentara njegovi obožavaoci istakli su da on malo liči na nju i sami joj poželeli sve najlepše, a fotografija mu je donela više od 1.500 lajkova za samo pet sati.

Autor: V. T.

#Baba

#Dado Polumenta

#pevač

'