AKTUELNO

Direktor SRC "Pionirski grad" Ljubomir Jovanović izjavio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić troši ogromnu energiju, svoje zdravlje, ulaže svoj ugled, veliki rad i trud da zemlji bude bolje na svim poljima.

-Dovodi nove investitore, otvara fabrike, auto-puteve, bulevare, škole i bolnice.Za sve to je potrebna nadljudska snaga i nije čudo da je organizam odreagovao. Potrebno je da se svi drugi, bilo da su bliži ili dalji saradnici koji vrše državne funkcije, malo više ugledaju na njega i preuzmu više obaveza i odgovornosti na sebe - rekao je Jovanović.

On je u pisanoj izjavi naveo da je Vučić "nebrojeno puta primao udarce ispod pojasa i od stranih i od domaćih neprijatelja štiteći našu državu".

-Stojički podnosi napade na njega i njegovu porodicu koji kontinuirano traju godinama. Uvek je stajao i branio svoje saradnike koji su nepravedno optuživani, ministre, vladu Srbije i ostale činovnike, a njega je malo ko branio i krajnje je vreme da se svi uključe malo više jer je sav taj njegov trud uložen za dobro naše Srbije i njenog naroda - zaključio je on.

#Aleksandar Vučić

#Ljubomir Jovanović

#Podrška

'