AKTUELNO

Proslavljeni srpski rukometaš i aktuelni direktor sportsko-rekreativnog centra "Pionirski grad", Ljubomir Jovanović oštro je osudio sramno vređanje žena iz političkog i javnog života Srbije od strane opozicije i njihovih pajtosa.

Nakon što je danas prijatelj Sergeja Trifonovića i jedan od lidera Đilasove opozicije, Đorđe Višekruna na svom tviteru napisao da je predsednica opštine Savski venac Irena Vujović "Kurvetina, bez grama mozga koju svi je*u", nekadašnji sportista poslao je jasnu poruku opoziciji da neće dozvoliti da u njegovoj zemlji iko vredja majke, žene, ćerke, i sestre te da je njihovo ponašanje monstrizno i divljačko.

Foto: Tanjug

- Kao što sam i mislio, žene vređaju uglavnom oni kojima su za vreme velikog odmora u školi lupali čvrge, pa se sada iživljavaju nad slabijima od sebe. Evo pozivam sve te, nazovi muškarčine da vređaju mene. I to ne preko tvitera ili novina skrivajući se, već neka dođu na moju kućnu adresu ako uopšte imaju iole hrabrosti - rekao je Jovanović za Pink.rs, a zatim poslao snažnu i ohrabrujuću poruku svim ženama u Srbiji:

Odrastao sam u jednoj zdravoj porodici u kojoj su se žene uvek poštovale i zato danas dajem apsolutnu podršku svima njima koje mesecima već trpe torturu od strane bednih opozicionih kukavica! Poručujem da ne treba da se plaše niti da pokleknu pred onima koji imaju hrabrosti jedino da vređaju slabije od sebe.

#Ljubomir Jovanović

'