AKTUELNO

Milena Ivanović, udovica Olivera Ivanovića, ubijenog lidera GI SDP rešila je da za TVIN podeli svoju istinu o svemu sto se dešavalo od tog 16. janura 2018. kada je on ubijen, a o čemu je ćutala 21 mesec.

Prvi put javno, iskreno i direktno ona govori o podrši koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pružao Oliveru dok je bio u albanskom zatvoru.

- Oliver je neko ko je bio veliki borac za prava Srba na Kosovu, i mislim da bi on ovog trenutka bio apsolutno za jedinstvo Srba na Kosovu, jer je on smatrao da je jedinstvo jedina stvar koja nam nedostaje - rekla je Milena Ivanović, udovica Olivera Ivnaović, i dodala da bi Oliver u ovom ključnom trenutku za opstanak Srba na Kosovu podržao Srpsku listu:

Foto: Tanjug

- Ja sam podržala odluku Ksenije Božović i ostalih odbornika SDP-a da se priključe Srpskoj  Listi zato što sam i sama procenila koliko je ključno da u ovum ključnim momentima budemo jedinstveni - rekla je Milena i naglasila da joj je drago što je Srpska lista pobedila i da će i danas nastaviti borbu onako kako bi to radili da je danas Oliver živ.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je naglasila da će nastaviti da se bori dokle god je živa, i da se neće smiriti dok ne pronađe onog ko je odgovran za zločin koji je njenog i Oliverovog sina ostavio bez oca:

- Fokus mi je na Bogdanu koji je kao osmogodišnjak ostao bez oca zato što je to neko odlučio. Bez obzira šta drugi mislili, ja ću da nastavim da se borim, koliko god me osuđivali - navela je Milena i naglasila da ju je mnogo bolelo što se tragedija njene porodice koristila za ostvarivanje ličnih interesa, i da je odlučila da se bori za sebe, njihovog sina Bogdana i za sećanje na Olivera.

Foto: Facebook

- Osećam se odgovornom da kao neko ko je sa Oliverom proveo 12 godina života, kao neko ko je Oliveru stvorio porodicu, i da kao neko ko je sa Oliverom proveo najteže trenutke njegovog života apsolutno imam pravo da govorim danas kao Milena Ivanović - naglasila je Milena i objasnila da se ona i Oliver nikada nisu zvanično venčali.

Kako je rekla u teškim trenucima shvatite ko su vam pravi prijatelji a ko ne:

- Sve je bilo podređeno Oliveru i njegovoj borbi za slobodu. Tu se Aleksandar Vučić našao kao neko kod koga sam ja dolazila stalno, kao i kod Marka Đurića, jer je bilo puno stvari koje je trebalo rešiti - rekla je ona i dodala da je neki pričaju da je to sada prošlo vreme i da to niko ne priznaje, ali da ona zna kako je bilo i da zato ne dozvoljava da sada niko priča laži:

- Ja sam tu da kažem istinu. Mogla bih danima da nabrajam za sve stvari za koje mi je pomogao Aleksandar Vučić - rekla je Milena.

#Kosovo

#Milena Ivanović

#Oliver Ivanović

'