AKTUELNO

Udovica ubijenog Olivera Ivanovića, Milena, osudila je jučerašnje ponašanje pojedinih lidera opozicije koji su nosili Oliverovu sliku i položili venac ispred televizije Pink. Ona je rekla da je strašno što se nastavlja zloupotreba njegovog lika i dela.

Pristalice Saveza za Srbiju najavile su za juče, na godišnjicu bombardovanja Beograda od strane nacista, upad u zgradu Televizije Pink na Dedinju. Čelnici i zaposleni na ovoj televiziji, kao pravi domaćini, dočekali su Vuka Jeremića, Boška Obradovića, Dragana Đilasa i Boška Stefanovića muzikom, pićem i dobrom energijom.

Ova četvorica su, za uzvrat, doneli novinarima venac, simbolično na taj način sahranjujući ovu profesiju.

Foto: Pink.rs

Jedna od gošći specijala bila je i supruga tragično nastradalog Olivera Ivanovića, Milena, koja se nalazila unutar zgrade TV Pink dok je "četvorka iz pakla" ispred, na trotoaru, polagala venac sa slikom ubijenog lidera Građanske inicijative SDP.

Ivanovićeva je uoči svog gostovanja na Televiziji Pink, osudila ponašanje pojedinih lidera opozicije koji su nosili sliku njenog supruga i polagali venace ispred ograde naše televizije, rekavši da je strašno što se nastavlja zloupotreba njegovog lika i dela.

Udovica ubijenog Olivera Ivanovića, Milena, osudila je današnje ponašanje pojedinih lidera opozicije koji su nosili Oliverovu sliku i položili venac ispred televizije Pink, rekavši da je strašno što se nastavlja zloupotreba njegovog lika i dela.

Foto: Tanjug

- Ovo doživljavam kao uvredu i smatram da se pravda i istina traže na drugačiji način - ocenila je za Pink.rs Ivanovićeva, koja se nalazi u zgradi televizije Pink uoči gostovanje u njihovoj večerašnjoj specijalnoj emisiji.

Milena Ivanović poručila je da ovo nije pravi način na koji se dolazi do istine i da ovako odmažu da se do nje uopšte dođe.

#Milena Ivanović

#Opozicija

'