AKTUELNO

Supruga ubijenog lidera GI "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, Milena Ivanović ocenila je da je "sramno i licemerno" što je članica novoformirane koalicije Srba na Kosovu "Sloboda" Rada Trajković danas započela izbornu kampanju na mestu gde je Ivanović ubijen i dodala da na taj način pokušava da prikuplja jeftine političke poene.

Ivanović je u izjavi za Kosovo onlajn rekla da "odlično zna" šta je njen suprug mislio Radi Trajković, "koja danas bez srama stoji na tom mestu na kojem je on ubijen i pokušava da prikupi jeftine političke poene i da se promoviše i ponovo vrati na političku scenu preko stradanja jednog nevinog čoveka".

- Danas o tome ne bih da govorim jer ne bih da kvarim sećanje na svog supruga i ne bih da mu remetim mir - naglasila je ona i poručila Radi Trajković da vodi računa "da ne pređe granice, jer svi dobro znamo u kakvim su oni odnosima bili za to postoje dokazi".

Prema njenim rečima, mnogi ljudi mogu da posvedoče o tome, a smatra i da je vreme da Rada Trajković "prestane da koristi stradanje Ivanovića za svoju političku promociju".

#Kosovo

#Milena Ivanović

#Oliver Ivanović

'