AKTUELNO

Državnoj sekretarki Biljani Popović Ivković pripadnici opozicije uputili su brojne uvrede u jednoj sasvim običnoj raspravi, a urednik ekonomske rubrike 'Večernjih novosti' Dušan Stojaković smatra da smo očigledno ušli u jednu fazu u kojoj neko misli da je sve dozvoljeno.

-Potpuno smo politiku stavili na 'uličarski' način izražavanja, postoje instituciej sistema. Ulazimo u situaciju da sve bude besmisleno, ukoliko mi ne verujemo u naše institucije, ne možemo da dođemo do bilo kakvog doovora - istakao je on u 'Novom jutru'.

-Razumem da je opozicija nervozna, ali osim možda Šapca, ne verujem da postoji bilo koja opština koja je u opozicionim rukama i to jeste određena frustracija za ljude koji su odlučili da se bave politikom - istkao je on i zapitao se šta se radi konkretno da vi demontirate režim.

Foto: TvPink Printscreen

- Anketirajte ljude kako se zovu stranke lidera opozicije – kako se zove stranka Dragana Đilasa, Živkovića... Pitajte ljude, da li znaju u provinciji koja opoziciona partija ima odbor svoj, šta radi na terenu - kaže on.

-Ako želite vlast, valjda se pripremate, idete od vrata do vrata i slično...nego imam utisak da opozicija plašenjem, bojkotom i svim ostalim pokazuje koliko je ranjiva i pokazuje da na vlast mogu da dođu samo nekim Makednskim scenarijem u kojem će ili kroz bojkot ili nemire da dođu na vlast, a mislim da to nije put - smatra Stojaković i zaključuje da mora da se nađe neki elementarni zajednički imenilac prema kojem će funkcionisati naš sistem.

#Ljubinka Milinčić

'