AKTUELNO

Direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović govoreći o skupu na FPN-u kaže da SzS je samo deo opozicije, jer je opozicija širok spektar.

-Opozicija je širok spektar, to je deo opozicije, pametno ih je neko posavetovao, da Đilas sam sebe proglasi za vođu - kaže Milovanović.

Foto: TvPink Printscreen

-Imate mnogo stranaka, nisu samo to oni koji pozivaju na bojkot, a ovi pokušavaju da zamajavaju narod jer znaju činjenično stanje na terenu i raspoloženje građana prema njima. Kada su sami sa sobom vide rejtinge, vide da samostalno ne bi prešli cenzus, sem PSG-a jedino - objašnjava Milovanović.

Kako naglašava, oni znaju da su potpuno ispod cenzusa i samim tim pošto je njihov izborni denbakl na vidiku, zamajavaju narod.

Milenko Jovanov, potpredsednik SNS-a, govoreći o uslovima dela opozicije, naglašava da oni hoće da uđu u RIK bez izbora.

-Zna se kako se formiraju izborne komisije, predstavnike daju odborničke grupe, oni tamo nemaju predstavnike i žele jednim zaobilaznim putem da uđu u RIK - objašnjava Jovanov.

Foto: TvPink Printscreen

-Ono što je problem sa REM-om i sa Agencijom to su nezavisna regulativna tela, a oni žele da se vratimo tri koraka unazad i da imamo političke organe u nezavisnim institucijama, kako su onda nezavisni? - zapitao se on.

Gosti Novog jutra govorili su o zahtevu dela opozicije da se ime Aleksandra Vučića skloni sa izbornih lista, a oba gosta su podsetila na to da se ime Borisa Tadića pominjalo u više kampanja na parlamentarnim izborima.

O čemu su još gosti Novog jutra govorili pogledajte u videu ispod teksta:

#Milenko Jovanov

#Saša Milovanović

'