AKTUELNO

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, Šapčanka koja je uhapšena zbog pretnji upućenih deci Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, supruga je ubijenog šabačkog kriminalca Uglješe Aranitovića.

Aleksandra Janković Aranitović, koja je danas uhapšena zbog pretnji deci predsednika Aleksandra Vučića putem tvitera, je ranije je osuđivana zbog falsifikovanja isprave i nasilja u porodici i to nad svojom majkom, nezvanično saznaje Pink. Osim što je stari znalac šabačkog suda, Aleksandra nije nepoznata ni podzemlju, jer je ćerka Vladislava Jankovića zvanog Vlada Truman. On je inače poznati i po tome što je važio za jednog od začetnika auto-mafije u Srbij.

Takođe, prema pisanju portala Embargo ona je i žena pokojnog Uglješe Aranitovića, poznatijeg po nadimku Ugo je na Tviteru napisala poruku-pretnju Vučiću i njegovoj deci zbog koje se danima stidi i gnuša cela Srbija?

Srpske službe bezbednosti su vrlo brzo rešile ovaj slučaj i Aleksandra je uhapšena i sa Krivičnom prijavom biće već danas prosleđena nadležnom tužiocu.

Foto: Printscreen Twitter

Ovakve gnusne pretnje predsednikovoj prodici uputila je žena koja je i sama pretrpela veliki gubitak pre 11 godina, kada je u klasičnoj sačekuši u centru Beograda ubijen Uglješa Aranitović-Ugo, poznati žestoki momak iz devedesetih, koji je nekoliko godina ranije preživeo jednu sačekušu u kojoj je ubijen njegov prijatelj. Druga sačekuša za Uglješu Aranitovića je bila kobna.

O Ugu, koji je rođen u Bosni i iz koje se početkom devedesetih preselio u Šabac bilo je dosta raznih priča. Suđeno mu u slučaju jednog ubistva u Sarajevu, ali nije bio osuđen. U Srbiji i Beogradu bio je poznat na "asfaltu" i u kriminalnim krugovima. Upućeniji tvrde da je ubijen kao žrtva klanovskih borbi i nekih od ranije neraščišćenih računa.

#Aleksandar Vučić

'