AKTUELNO

U Šapcu je uhapšena ženska osoba koja se sumnjiči da je preko društvene mreže tviter uputila niz brutalnih pretnji sinu i ćerki Aleksandra Vučića

Kako se navodi na sajtu MUP-a, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala, uhapsili su A. J. A. (1970) iz Šapca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Ona se sumnjiči da je putem društvene mreže Tviter uputila pretnje deci predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Po nalogu Posebnog odeljenja za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužiocu, dodaje se na sajtu.

Podsetimo, posle Vučićeve objave o poseti Smederevu i Železari, gde je predsednik napisao kako je to važan dan za Srbiju, Smederevo i radnike koji rade i žive u tom gradu, korisnik koji je na Tviteru upisan pod nadimkom "Alexandrizam" uputio je jezivu poruku njegovoj deci.

Foto: Printscreen Twitter

- Dokle bre više žvalonja, dokle? Je**m ti Danila mrtvog i nabijem ti na ku**c kljakavu Milicu, šmokljo - napisano je ispod objave.

#Aleksandar Vučić

#Pretnja

'