AKTUELNO

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, jutros je u Paraćinu uhapšena direktorka Centra za socijalni rad u ovom gradu.

Kako saznajemo, Biljana Milenović Stojanović, istaknuta članica Demokratske stranke, je bliski saradnik Saše Paunovića, predsednika Opštine Paraćin, a na čelu Centra nalazila se u više mandata.

Prema rečima našeg izvora, Milenović Stojanović se tereti za finansijske malverzacije.

Prema ranijim pisanjima medija, u Centru za socijalni rad u Paraćinu, koji je, kako su navodili, „produžena ruka“ predsednika Opštine Saše Paunovića godinama se, tvrde mnogi – „peru pare“!?

Oni su navodili da je to baza gde se „tehnički“ realizuju sve novčane ideje i finansijske transakcije Paunovića i njegovih satelita, koji su usmereni samo ka finansijskim malverzacijama?

- Iako se na ove nezakonite radnje ukazuje godinama, ovaj „sistem“ odlično i bez prekida i dalje funkcioniše i još mu niko nije „stao na put“. Za to vreme „pranjem para“ za socijalnu pomoć stvaraju se „crni fondovi“ i pune džepovi samog predsednika i njegovih poslušnika, a novac iz opštinskog budžeta zloupotrebljava… O ovom „provaljenom“ sistemu u Paraćinu znaju i ptice na drveću i o tome se priča na svakom koraku, ali nikome, pa ni Paunoviću nikada „ni dlaka sa glave nije zafalila“. Jer, na čelu Cetra za socijalni rad „njegov je čovek“… - pisali su mediji.

U Centru za socijalni rad u Paraćinu nismo mogli da dobijemo nikoga kako bi potvrdio ili demantovao informaciju, jer im je telefonska veza zauzeta.

#Hapšenje

#Paraćin

'