AKTUELNO

Dugo sam se premao za ovaj meč, obećavam dobar boks, kaže Ražnatović koji juri osmi trijumf otkako je kročio u profesionalne vode , rekao je Ražnjatović.

„Dogodine u Prizrenu“ zaoriće se sa razglasa „Vestand hale“ u nemačkom gradu Braunšvajgu kada u ring bude ulazio Veljko Ražnatović (22). Najbolji srpski kruzeraš osmu pobedu u profi boksu u isto toliko mečeva juri prvi put van regiona. Do sada je rivale pobeđivao u Beogradu, Jagodini i Budvi, a sada je sa svojim timom otišao korak dalje. U međuvremenu je zbog papirologije i kratkog roka za dobijanje vize odložen meč u Meksiku planiran za 7. septembar, ali to nije poremetilo talentovanog srpskog borca da se maksimalno spremi za dosad najveći izazov u karijeri.

Foto: Privatna arhiva

Rakonjac: Spreman je kao zapeta puška

Svaki dan sa Veljkom radi trener Jovan Rakonjac. Kaže da uživa u profesionalnosti koju njegov pulen pokazuje na svakom treningu. - Vidite ga, zategnut je kao sajla. Uvek željan sparinga. Često od njega može da se čuje: „Treneru, dajte još jednu rundu, molim vas“. Moram da ga ubedim da život profesionalca nije samo nokaut. Voleo bih da ima što više rundi, a on opet samo priča o nokautu - kroz smeh nam je otkrio Rakonjac.

Menadžer Popović: Za Ražnatovića je teško izabrati rivala, svi bi da boksuju sa njim

VELJKOV UČINAK U KARIJERI

Mečeva 7 Pobeda 7 Nokauta 4

- Evo, pratili ste me danas ceo dan: tri treninga! Ponavljam se kada kažem da je boks moj život, ali sami ste videli da za ništa drugo i nemam vremena. Dugo se već spremam za ovaj ulazak u ring, još od kada sam nokautirao Hrvata Petra Mrvalja u beogradskoj hali „Ranko Žeravica“ 31. maja. Još ne znam ko mi je rival, ali znam da idem na pobedu. Pobeda će me uvek zanimati, dokle god boksujem. Naravno, svestan sam da će i poraz doći jednog dana, ali verujem da će se Srbi koji se okupe na događaju u Nemačkoj radovati mom trijumfu, a ja im obećavam dobar boks - u dahu između dve runde sparinga priča Ražnatović. A zašto Veljko još ne zna ime narednog protivnika pojašnjava Luka Popović, njegov menadžer.

Foto: Privatna arhiva

Puca od zdravlja

Pred početak priprema za osmi meč u profi karijeri, Veljko je odradio testove u Republičkom zavodu za sport. Rezultati fantastični. - Kidanje na testiranju danas. S verom u Boga u nove pobede - napisao je tada Veljko na Instagramu u opisu snimka sa testova iz Košutnjaka.

Foto: Privatna arhiva

- Za nas je bitno da učestvujemo na spektaklu u Nemačkoj koji organizuje Marko Huk, zvezda tamošnjeg profesionalnog boksa koji je rodom iz Srbije. Što se tiče rivala, to su slatke muke, znaćemo do kraja ove nedelje ko je u pitanju. Svi bi da boksuju sa Veljkom, a na nama je da izaberemo adekvatnog rivala za njega u ovom trenutku. Moramo da vodimo računa o njegovoj karijeri, ali i o javnosti koja je neprestano priča o tome da su Ražnatovićevi mečevi namešteni. Međutim, to nas ne dotiče mnogo. Veljko će pored ovog imati još dva meča do kraja godine. U međuvremenu idemo u Meksiko, u Kankun, na kongres WBC. Tamo ćemo, ako Bog da, dogovoriti i meč za titulu omladinskog prvaka sveta sledeće godine - zaključuje Popović.

#Veljko Ražnatović

'