AKTUELNO

Iako sam stalno pod lupom javnosti, uvek želim da budem najbolja verzija sebe, rekao je bokser Veljko Ražnatović.

- Pobeda se uzima ne u ringu, već u pripremi. Kakva ti je priprema takav će ti biti i rezultat. Koliko sebe daš na treningu, toliko ćeš sebe moći da daš i u ringu - rekao je Ražnatović.

On kaže da je u specifičnoj situaciji, jer je kako kaže, pod lupom i da uvek želi da bude najbolja verzija sebe.

- Nekada mi je teško i bude i treme, ali čim se svetla upale i uđe se kroz konopce, sve je pod kontrolom. Meč se jedva čeka - rekao je Ražnatović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako kaže, sve je rezultat pripreme i vere u sebe, i dodaje da ima tri treninga dnevno i da su treninzi jako naporni, ali i neophodni za uspeh.

- Udaranje u džak ne volim, jer ne vraća. To me najviše umara psihički, a u svemu ostalom uživam. U tegovima, trčanju, i najviše uživam u sparingu - rekao je Ražnatović.

Kako kaže, smatra da je boks najplemenitija veština, i to je dodaje oduvek voleo i želeo. - Nakon nekoliko treninga dobio sam glad da jurim za tim i želju da pobeđujem - rekao je Ražnatović.

Foto: TvPink Printscreen

Jovan Rakonjac, trener bokserkog kluba Loznica, kaže da sa igračima  ima dogovor da ukoliko hoće pobedu moraju da budu vredni, radni i disciplinovani.

- Veljko sazreva iz meča u meč i iz dana u dan - rekao je Rakonjac. Veljko je godinu i po dana kod nas uklubu. Dokazao je da je ozbiljan takmičar i da je ozbiljan potencijal, pa se stoga mi i ne zadovoljavamo malim stvarima. On je momak za titulu i u našim planovima je da sledeće godine boksuje za neku od titula, ili titulu omladinskog prvaka sveta, ili IBF šampiona - rekao je Rakonjac.

#Bokser

#Meč

#Veljko Ražnatović

'