AKTUELNO

Početak svake ljubavi je uzbudljiv. Možda poželite da se popnete na najviši krov u svom gradu i vičete iz sveg glasa koliko volite svog partnera.

Međutim, mogli biste sami sebe uhvatiti kako je vaš partner postao jedina tema vaših razgovora, pa je prirodno zapitati se - je li zdravo pričati samo o svom partneru po ceo dan?

Deljenje sreće s prijateljima i članovima porodice je jedna od najdražih stvari u životu. Razgovor o vašim osećanjima može vam pomoći da shvatite šta da uradite kada ste zbunjeni situacijom u kojoj ste se našli. Traženje saveta od bliskih ljudi ili razmjenjivanje iskustava, mogao bi biti odličan način da se dodatno povežete.

Foto: Unsplash.com

Ipak, ako niste produktivni na poslu jer vas razmišljanje o partneru ometa u izvršavanju poslovnih zadataka ili je vaša veza postala jedina stvar o kojoj želite razgovarati, vreme je da stanete na loptu, poručuju stručnjaci.

- Ako otkrijete da trošite toliko vremena razgovarajući o njima da to utiče na vaš posao, onda bi to moglo postati problem. Razgovarati o partneru zdravo je sve dok to ne ometa vaše normalno svakodnevno funkcionisanje - ističe ljubavni terapeut Geri Braun, i ističe kako bi trebalo da preispitate svoje prioritete.

Kako kaže, ako na samom početku veze želite što više vremena provesti sa svojim partnerom, želite ravno iz kancelarije da potrčite njemu u zagrljaj - to je u redu. Međutim, nakon početne faze zaljubljenosti, vaše ponašanje bi trebalo barem delomično promeniti, piše "Elite Daily".

- U početku je to u redu, ali kasnije bi moglo početi da liči više na opsesiju nego na iskrenu, zrelu ljubav - objašnjava Braun.

- Jedno je govoriti puno o svojoj ljubavi, a drugo je potpuno usmeriti svu svoju mentalnu energiju na partnera, isključujući sve drugo i sve ostale - ističe i dodaje kako je važno da vas vaš ljubavni život ne odvoji potpuno od dotadašnjih interesa, hobija i društvenog života.

Autor: Pink.rs

#Veza