AKTUELNO

Uzbudljiv početak.

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević najavio je prvi klip koji je Veliki šef spremio za večeras - razgovor Janjuša i Filipa Cara, gde košarkaš hvali Anu Korać zbog smirenosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da od svih devojaka sa kojima sam se družio, Ana me nikada nije napadala, nema agresivnost, neće da se svađa - rekao je Janjuš.
Ja sam baš u haljini koju mi je poklonila Ana Korać. To jeste istina... Po prirodi je flegma. Ja sam burna, imam crtu tu. Mi smo totalno drugačiji temperamenti. Kao što znate, kada imam problem, rešavam svađama oči u oči. To je što se mene tiče cela priča. Ovaj klip me ne tangira, to je istina - istakla je Maja.
Ovo je bila noć kada me je Maja tukla. Rekao sam da je Ana Korać neverovatno mirna, kada se posvađaš sa njom, ona ode i ćuti... Samo smo se jednom posvađali - dodao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da vam kažem jednu stvar, kad je bila "Izazovizija", da sam glupa, možda bih odreagovala na neki način da dam tome na značaju. Kada su neke provokacije u pitanju, a da ja to primetim, ja odradim to šmekerski... Što se mene tiče, nemam nikakav problem kada je ovo u pitanju - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.