AKTUELNO

Imajte ovo na umu kada idete u kupovinu.

Brushalteri nam često stvaraju neki problem – korpe su premale, bretele preuske, urezuju se na leđima. Sve to možemo izbeći ako prestanemo verovati u najveći mit o brushalterima.

Kupovina brushaltera nije lak zadatak i svaka žena to je iskusila na svojoj koži. Bez obzira na to što smo već dobro usvojili najvažnija pravila o kupovini ovog komada donjeg veša, ipak nam se dogodi da dođemo kući iz prodavnice sa modelom koji nam ne kraju ipak ne odgovara.

Ta greška često nam se potkrade jer verujemo u najveći mit o brushalterima koji se tiče njihove veličine. Naime, mnoge žene uverene su da uvek moraju uzimati brushalter iste veličine, bez obzira na brend.

Upravo je to najčešći uzrok grešaka kod kupovine jer ne postoji ujednačena izrada svih veličina kod različitih proizvođača. Tako će vam grudnjak jednog brenda veličine 85B možda pristajati savršeno, ali kada dođete u drugu prodavnicu i uzmete grudnjak iste veličine primetićete da vam ne stoji dobro.

Osim što se primećuju razlike između pojedinih proizvođača, može se dogoditi da različite kolekcije unutar istog brenda imaju nejednakosti u veličinama. Zato, modni stručnjaci savetuju da svakoj kupovini brushaltera pristupate kao da ga nabavljate prvi put.

Č.N.

#Brushlater

#kupovina

#žene

'