AKTUELNO

Kija je ovo verovatno imala na umu.

Ana Korać je odlučila da nastavi da gradi svoju karijeru nakon što je završena "Zadruga", najgledaniji rijaliti u regionu.

I Ana je, kao i njena drugarica Kristina Kija Kockar, donela odluku da krene u muzičke vode, a pored toga i dalje nastavlja da se bavi modelingom i snimanjem spotova i reklama.

Foto: Privatna arhiva

Ona je zajedno sa svojom cimerkom Sanjom Stanković snimila duet ,,Bomba", ali ono što ih je sačekalo posle toga nimalo nisu slutile.

Mi smo se već u Zadruzi dogovorile i rekle smo Ognjenu da bi volele nešto da napravimo. Pesma je vrhunska, zove se ,,Bomba". To je letnji hit, baš će biti super. Mi smo htele samo onako da izbacimo pesmu, međutim, mi dobijamo ponude za nastupe, neverovatno! I Sha će nastupati sa nama - rekla je Ana.

Kija je bila njena najbolja drugarica u Beloj kući, ali je pesmu ,,Ne vraćam se na staro" snimila sa grupom ,,Ministarke", a Koraćeva se nije pojavila ni u spotu iako je od njenog supruga Slobodanan Radanovića odmah dobila takvu ponudu.

Foto: Pink.rs

Pa, nemam zašto da se ljutim, da je snimila pesmu sama pa i da kažem nešto, a ovako je tu bilo previše devojaka i ja smatram da nemam šta da tražim tu. Ja snimam samo glavne uloge, ako me neko zove, ali ovako sporedno ne, ne pristajem na to - rekla je Koraćeva.

K.Ristić

#Ana Korać

'