AKTUELNO

Imajte na umu, lep izgled nema nikakve veze sa konfekcijskim brojem koji nosite!

Ne postoji savršena žena ali postoji savršeni odabir garderobe. Iako imate nešto puniju figuru, to ne znači da morate da nosite dosadnu odeću koja će u potpunosti prekriti vaše telo. Zaboravite utapanje u crnu boju, zaboravite na pravila koja će učiniti da se pored višak kilograma osećate još gore u svojoj koži. Najbolji način da određenu odevnu kombinaciju nosite sa samopouzdanjem jeste prvenstveno da vam bude udobno, a opet da nije suviše monotono.

1. Crno - belo

Crno bela kombinacija je najzahvalnija i ona uz koju je najlakše stvoriti vizuelni sklad tela. Konstrukcije sa oblinama tajna su u odabiru idealnog kroja pri čemu svakako gornji deo tela treba istaći belom bojom, a donji deo tela u ovom slučaju prekriti crnim pantalonama.

2. Pantalone sa ravnim nogavicama

Većina punijih žena je pomalo u nedoumici kada je u pitanju tip pantalona i farmerki koje odgovaraju njihovom obliku tela. Zaboravite na razne modele koji se reklamiraju, na one koji sužavaju ili podižu zadnjicu. Jedini izbor za vas su pantalone sa ravnim nogavicama. 

Foto: Unsplash.com

3. Štikle, štikle, štikle...

Odeća sa višom ili visokom potpeticom će vizuelno izdužiti vašu figuru i učiniti da izgledate vitkije. Probajte sve - od klasičnih crnih salonki, do ludih crvenih štikli. Što se tiče zimske obuće - izbegavajte dugačke čizme jer će one vizuelno skratiti vaše noge. Najbolje će vam pristajati kratke čizme do članaka na štiklu. 

Foto: Unsplash.com

4. Nosite odeću sa visokim strukom

Nije važno da li najčešće nosite pantalone, suknje ili haljine, odeća sa niskim strukom za punije dame je veliko NE! Uvek birajte visok struk i nikada nećete pogrešiti, ovakav struk učiniće da vaše obline izgledaju bolje i neodoljivo.

5. Vrlo uska odeća je zabranjena

Sa nekoliko kilograma više, uska odeća učiniće da izgledate još punije nego što je relano stanje. Ovom odećom ništa nećete prekriti zato se držite što dalje od njih. 

Autor: Pink.rs

#Oblačenje

#Punije žene

#moda

'