AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji Vladimira Đukanovića na portalu "Objektiv.rs" govorio je o očekivanjima kada je reč o rezultatima predstojećih izbora, brutalnim napadima kojima je izložen, lažnoj eliti, posledicama rata u Ukrajini...

Vučić je za Objektiv.rs rekao kako je ponosan na tip kampanje koju su izabrali, kao i da ništa negativno nisu govorili o svojim političkim protivnicima.

Foto: Objektiv.rs, Ozbiljno sa Đukom

Ponosan sam na tip kampanje koji smo izabrali, u kojem nismo ništa negativno govorili o našim političkim protivnicima. Nisam koristio priliku da čemer ili bes zbog svega onoga što su oni izgovarali iskaljujem na njima, da uzvraćam na bilo koji način. Srećan sam jer će ta kampanja ući u istoriju. Hoću da kažem veliko hvala hiljadama i hiljadama ljudi koji su se ova dva meseca srčano i iskreno borili, ponašali se krajnje odgovorno i ozbiljno, bez ijednog incidenta, osim što je dvoje naših aktivista pretučeno. Nikada mirnija kampanja, nikada od strane nekoga ko je vlast nije bila toliko fer kampanja – rekao je Vučić.

Predsednik se zahvalio narodu na poverenju koje mu je poklonio u prethodnih pet godina.

Borio sam se i živeo za našu zemlju svakog dana, za našu Srbiju. Nije bilo ponosnijeg čoveka od mene – rekao je Vučić.