AKTUELNO

Muškarac V.K. (30) koji je u Beogradu izvukao devojku na terasu i terao je da zajedno skoče sa 9. sprata, saslušan je danas u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. On je saslušan povodom okolnosti izvršenja krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138. Krivičnog zakonika.

Pritvor određen zbog prethodnih osuda i mogućnosti ometanja krivičnog postupka

"V.K. je delimično priznao izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije osuđivano, kao i da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi ometati tok krivičnog postupka, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Treći osnovni sud u Beogradu je okrivljenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana", navode u Tužilaštvu.

Napad u stanu na Novom Beogradu Uhapšenom se stavlja na teret da je, u svom stanu na Novom Beogradu, u kojem se nalazio sa oštećenom J.M. (28) i svedokom L.Đ. (23), uhvatio oštećenu oko struka, izvukao je na terasu i rekao joj da će da skoče zajedno. Oštećena se opirala i zadobila lake telesne povrede, kao i svedok koji je sprečio uhapšenog da izvrši ono što je nameravao. Uhapšeni je sa terase 9 sprata skočio na terase nižih spratova, čime je izazvao veliku uznemirenost građana koji su se okupili ispred zgrade i pozvali policijske službenike koji su uhapsili V.K., a potom izvršili pretres stana u kom su pronašli materiju nalik na opojnu drogu, što će biti utvrđeno naknadnim veštačenjem.