AKTUELNO

Lav P. S. (25) koji je pre sedam dana sa suprugom Martinom P. S. (23), kako se sumnja, ubio svoju decu, a potom zajedno s njom skočio sa novosadskog solitera, biće sutra sahranjen na Novom groblju u Beogradu.

Podsetimo, u petak uveče stanari solitera u Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu prijavili su da se ispred njihove višespratnice nalaze dva tela, mladića i devojke, koji su navodno skočili sa 17. sprata. Oni kod sebe nisu imali lična dokumenta, ni mobilne telefone, pa inspektori nisu mogli odmah da ih identifikuju. Nakon što je utvrđen identitet, novosadska policija je otišla na mesto prebivališta u iznajmljenu kuću na Petrovaradinu i tamo ih je dočekala jeziva scene. Pronađena su tela dva deteta koji su potom prevezena na obdukciju.

- Martina P. S. i njena dva sina sahranjena su pre dva dana u Bačkom Petrovcu, odakle je ona rodom, a na večni počinak ispratili su ih njena porodica i prijatelji sa kojima nije bila u dobrim odnosima od svoje udaje, tačnije od 2020. godine - navodi naš izvor i dodaje:

- Danima se nagađalo da li je telo Lava P. S. biti preuzeto, i ko će ga sahraniti. Navodno, njegova porodica je kontaktirala jedno pogrebno preduzeće iz Beograda koje je danas preuzelo telo sa Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu i do sahrane će se nalaziti u hladnjači.

Kako nam je zatim objasnio izvor, porodica Lava P. S. želela je da sve ostane u tajnosti, kao i da ga sahrane u krugu najbližih.

- Sahrana će biti sutra na Novom groblju, ali sveštenik neće držati opelo s obzirom na verske običaje, jer je počinio ubistvo, a potom sebi oduzeo život - navodi sagovornik.

Kako smo ranije pisali, sumnja se da je bračni par otrovao svoju decu pesticidima u iznajmljenoj kući na Petrovaradinu. Nakon što su se uverili da su im deca umrla, otišli su do solitera, razbili debelo staklo i izašli na krov 17. sprata i zajedno skočili. Sumnja se su detaljno planirali da ubiju sinove, stare godinu i tri godine, a potom da se ubiju. U iznajmljenoj kući na Petrovaradinu gde su živeli poslednje dve godine nađeni su brojni egipatski i mitski predmeti, za koje se sumnja da su vezani za određene sektaške obrede.

Autor: