AKTUELNO

Lav P. S. (25) koji je, kako se sumnja, prvo ubio svoja dva sina stara jednu i tri godine, a zatim sa suprugom Martinom P. S. (23) skočio sa 17. sprata solitera u Novom Sadu, bio je izmanipulisani pojedinac koji je i svoju ženu uvukao u najbizarnija verovanja o večnom životu i žrtvi!

- Lav je bio taj koji je u potpunosti bio opčinjen satanističkim obredima, verovanjima i žrtvom koja bi morala da se podnese zarad "večnog života", zbog toga se sumnja da je on taj koji je Martinu uverio u sve.

- Snažne su reči i ubeđenja koja su uspela da je u potpunosti odvoje od porodice koja joj je bila naklonjena i prijatelja koji su joj bili podrška. Na kraju ostali su samo njih dvoje i ta dečica koja su otrovana, da li su prvo oni, a onda i njihovi roditelji bili žrtve ritualnog ubistva i bizarnih verovanja.

Njihova izolovanost pokazala je da su se odvojili od sveta kao neshvaćeni, smatrajući da je jedino njihovo mišljenje ispravno i da zbog njega moraju da podnesu žrtvu.

- Upravo prekinuti kontakti sa najbližima, od strane i Lava i Matrine, dokazuje da su imali samo jedna cilj, smrt, ali da bi živeli večno, u šta su povukli i svoje dvoje male dece - kaže izvor.

Podsetimo, prijatelji porodice iz Bačkog Petrovca, odakle je Martina rodom, kažu da je ona kao mlađa bila jako privržena porodici, ali da se poslednjih godina nije čula sa roditeljima.

- Martinina majka je divna žena, ali povučena. Retko kada govori o porodici i privatnim stvarima, a s Martinom se baš dugo nije čula, niti je znala šta se dešava s njom - kazala je juče prijateljica Martinine majke.

Dodaje i da ne zna da li je između Martine i njene majke bila neka svađa i šta se tačno desilo.

- Ona nam nikada to nije rekla. Znam da Martinina majka ima još dece i da se divno brine o njima. Znam i da su imali još jednu porodičnu tragediju, kad je blizak rođak izvršio samoubistvo, moguće da je to negativno uticalo na nju i da se zbog toga povukla u sebe... Strašno mi je sve ovo - rekla je poznanica.

Kako saznajemo, porodica je znala da su Martina i Lav dobili jedno dete, ali nisu znali da je ponovo zatrudnela i rodila im drugo unuče!

- Martina je poslednji put u porodičnom domu bila 2020. godine. Tada ništa nije ukazivalo da će prekinuti kontakte s najmilijima, a kamoli da će se ovakva tragedija dogoditi.