AKTUELNO

Pored članova porodice i brojne rodbine, poslednji pozdrav Cvetanoviću iskazali su brojni prijatelji i kolege.

Plastični hirurg VMA Srđan Cvetanović (59), koji je 7. septembra ranio svoju devojku, beogradsku glumicu Ivanu Panzalović (30) hicem u glavu na Savskom vencu, a potom izvršio samoubistvo, danas je u 12 sati sahranjen na Centralnom groblju u Beogradu.

Cenjenom hirurgu nije služeno opelo.

Pored članova porodice i brojne rodbine, poslednji pozdrav Cvetanoviću iskazale su brojni prijatelji i kolege, a među njima se našao i nekadašnji ministar zdravlja i vrsni patolog sa VMA Zoran Stanković.

On je za sobom ostavio troje dece, sina Nikolu i ćerke Milicu i Sonju, a mediji su spekulisali da će troškove sahrane snositi bivša supruga, takođe lekar u Vojnomedicinskoj akademiji.

Foto: Facebook

Među prvima na sahranu pristigla su deca hirurga.

U povorci reči neverice, svi se krste i govore "zar onakav veseljak koji je voleo život da digne ruku na sebe".

Da podsetimo, Ivana i Srđan imali su burnu vezu koju su ozvaničili u aprilu ove godine. Živeli su zajedno, a komšije i kolege svedočile su o čestim raspravama nakon kojih je par ponovo bio zaljubljen i skladan.

Ipak, najverovatnije zbog ljubomore, hirurg je presudio sebi u svom stanu na Dedinju, kada je posle žestoke svađe pucao u glumicu Ivanu Panzalović poznatu po seriji "Kursadžije", kvizu "Najbrži igrač" i filmskim ostvarenjima "Montevideo, Bog te video, "The touch", "Poslednja noć".

Foto: Printscreen

Na sreću, njoj je metak samo okrznuo čelo i trenutno se uspešno oporavlja na VMA, odakle bi, kako se nezvanično saznaje, trebalo da bude puštena u toku sutrašnjeg dana.

Pink.rs

#Ivana Panzalović

#Sahrana

#Samoubistvo

#Srđan Cvetanović

#hirurg

'