AKTUELNO

Njene kolege i prijatelji su u šoku i dirljivim porukama odaju poslednji pozdrav preminuloj glumici.

Glumica Keri Fišer, koja je obeležila jednu eru ulogom princeze Leje u čuvenim filmovima "Ratovi zvezda", preminula je jutros posle srčanog udara.

Keri je infarkt doživela tokom leta iz Londona za Los Anđeles, a nakon četiri dana koje je provela u bolnici u kritičnom stanju, PR njene ćerke danas je objavio tužnu vest.

Foto: Printscreen Youtube

Njene kolege i prijatelji su u šoku i dirljivim porukama opraštaju se od preminule glumice na društvenim mrežama.

Bili Di Vilijams

Duboko sam pogođen i rastužen vešću o Kerinoj smrti. Bila je dobar prijatelj kom sam se divio i kog sam poštovao. Sila je danas mračna - napisao je Bili.

Mark Hamil

Bez reči sam - napisao je Mark, sa kojim je Keri blisko sarađivala na filmovima "Ratovu zvezda".

Lari King

Izgubili smo pravi dragulj kada je umrla Keri Fišer. Njeni humor, talenat i surova iskrenost bili su pravi dar svetu. Njen glas će nedostajati - napisao je voditelj.

Bet Midler

Keri Fišer nije uspela. Šaljem moje najiskrenije saučešće njenoj porodici, prijateljima i fanovima širom sveta - stoji u Betinom tvitu.

Stiven Fraj

Ona je bila najvedrije, najduhovitije, najhrabrije, najdivnije, najpametnije i najslađe biće koje sam ikada upoznao. Slamajuće je izgubiti te, Keri - objavio je Stiven.

Entoni Denijels

Mislio sam da sam dobio ono što sam želeo ispod jelke. Nisam. Uprkos molitvama i željama mnogih. Jako, jako sam tužan - napisao je Denijels.

Vupi Goldberg

Preminula je Keri Fišer, koja je bila pametnija i duhovitija od svakog ko je na to imao pravo. Plovi, Srebrna devojko - poručila je čuvena glumica.

Vilijam Šatner

Duboko sam ratužen smrću Keri Fišer. Nedostajaće mi naša začikavanja. Ogroman talenat i svetlost su ugašeni - napisao je Vilijam na društvenoj mreži Tviter.

Den Akrojd

Naša predivna, divna, vickasta, duhovita, darežljiva Bluz sestra... Ironije li, Božić je bio omiljena Kerina stvar odmah posle beba - napisao je Den.

Autor: M. Đurović

#Keri Fišer

#Smrt

#glumica

'