AKTUELNO

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda potvrdio je izjavu ambasadora Hrvatske u Srbiji Hidajeta Biščevića da je Beograd ponudio pomoć Nenadu Perišu, ocu mladića koji je nestao 31. decembra prošle godine.

- Grad Beograda ponudio je pomoć Nenadu koji se nalazi u našem gradu gde čeka rezultate potrage za sinom nestalim poslednjeg dana prošle godine. Nisam o tome želeo javno da govorimĐ'e8ranije dok to nije rekao ambasador Hrvatske u Srbiji. U ime grada Beograda ponuđen je smeštaj za porodicu i svaka druga pomoć koju možemo da pružimo. Nenad je zahvalio i rekao da su mu mnogi Beograđani ponudili da bude njihov gost dok traži sina - kaže Vesić i dodaje:

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović, Tanjug

- Grad Beograd i sve naše građanke i građani solidarni su sa porodicom Periš i molimo se da je njihov sin a, naš gost Mateja dobro. Srpska policija ulaže maksimalne napore da pronađe Mateja u šta se uverio i Nenad. Beograđanke i Beograđani su i sada, kao mnogo puta ranije, pokazali solidarnost i svi se nadamo da će sve završiti dobro i da će porodica Periš pronaći sina.